Släktträff

Nu är det hög tid att vi alla träffas igen! Nästa släktträff är planerat att äga rum i Stockholm den 8:e till 10:e Augusti 2008.

Vi hoppas att så många som möjligt ska ha möjlighet att träffas då, gamla ansikten och nya ansikten - vi ser fram emot detta! Familjen härstammar från Skåne i Sverige, men en större del finns utomlands, och speciellt i de Nordamerikanska förenade staterna där speciellt Kalifornien, Ohio, Arizona och Hawaii märks.

Under dessa dagar kommer vi att ha, förutom mingel, skratt, minnen, historier, nya intressanta släktbekantskaper, presentationer och grupparbete för att få reda på mer om våra rötter från 1600-talet och hur vi alla är släkt. Alla släktingar är ombedda att scanna högupplösta bilder på familjen och anfäder, att bränna dessa på CD:skivor och ta med. Samt att skriva ihop deras släkthistoria i Microsoft Word-dokument.

För mer information, maila info@hagerbonn.com. Denna sida kommer fungera som huvudsida för släktträffen, och för kommunikation av information. Ju fler som redan nu kan börja arbeta med att förbereda inför denna träff, desto bättre kommer den att bli. Allas kraft behövs!